Dobra djela stvaraju heroje

Predstavljamo vam kompaniju Daibau International i njihov projekat „Dobra djela stvaraju heroje“ u koji se priključila i Organizacija Genesis Project.

Daibau je kompanija čije sjedište se nalazi u Mariboru.

Politika kompanije je takva da svojim radom želi da pomogne i onima kojima je pomoć najviše potrebna. Zbog uspjeha u ostalim državama gdje posluje Daibau International projekat „Dobra djela stvaraju heroje“ pokrenut je i kod nas. Ovaj projekat sprovodi se već dvije godine i njegov cilj je da se obraćanjem partnerima (4.000 preduzeća), kao i svim posjetiocima platforme kompanije Daibau International, kojih ima preko 1 milion, isti podstaknu i ohrabre da pruže podršku organizacijama koje aktivno pomažu ljudima u vidu donacija.

Ovaj cilj kompanija Daibau International ostvaruje na dva načina:

1) Promovisanjem projekta „Dobra djela stvaraju heroje“ u komunikaciji sa svojim partnerima/preduzećima,

2) Kontinuiranim pozivanjem istih na konkretnu akciju tj. doniranjem organizacijama koje aktivno teže postizanju svojih ciljeva i pomažu u implementaciji projekta „Dobra djela stvaraju heroje“.

Jedna od, na ovaj način, podržanih organizacija postala je i organizacija Genesis Project.

Na ovaj način iskazujemo iskrenu zahvalnost na podršci u naporima da ostvarimo naše ciljeve i učinimo ovaj svijet boljim mjestom.

O projektu „Dobra djela stvaraju heroje“ više saznajte ovde: Dobra djela stvaraju heroje :: Daibau.ba