IMPACT DAYS 2024

Izvršna direktorica Genesis Project, Dijana Pejić, učestvovala je na Impact Days 2024. u Beču.

S tradicijom dužom od jedne decenije, Impact Days u Beču je postao jedan od najmoćnijih događaja u austrijskom ekosistemu socijalnog preduzetništva i uticajnog ulaganja. Od svog početka, Imact Days služio je kao platforma za postizanje opipljivog uticaja u zajednicama, podsticanja saradnje i rješavanja hitnih društvenih pitanja.

Impact Days je kontinuirano evoluirao kako bi zadovoljio promjenjive potrebe i izazove našeg vremena. Okuplja investitore, preduzetnike, kreatore politike i misaone lidere kako bi se pozabavili društvenim pitanjima. Kroz kolektivne napore Impact Days je uticao na politike, inspirisao investicije i osnažio ideje i zajednice da napreduju.

Ovogodišnji Impact Days, održan je od 5. do 7. juna u palati Hofburg u Beču, i imao je za cilj da se nadoveže na dosadašnja dostignuća i da se zacrtaju ciljevi za budućnost. Kroz dinamičnu postavu govornika, radionica i interaktivnih sesija, Impact Days 2024. je pružio učesnicima platformu za istraživanje inovativnih rješenja, razmjenu najboljih praksi i zajedničko kreiranje strategija za pozitivne promjene. Impact Days 2024. pokrio je širok spektar tema, od impakt investiranja do održivog poduzetništva, od klimatskih akcija do socijalne pravde, usmjerenih na rješavanje najhitnijih pitanja našeg vremena.

„Prije svega, moram da istaknem da je Impact Hub Vienna sjajno organizovao ovaj događaj. Imali smo priliku diskutovati o ključnim temama održivog razvoja i društvenog uticaja. Bilo je inspirativno slušati stručnjake i učestvovati u radionicama koje su se bavile najnovijim trendovima i strategijama za bolju budućnost. Predavači su nam pružili praktične uvide i primjenjive strategije koje možemo koristiti u našem radu. Zahvaljujem svim govornicima i učesnicima na nevjerovatnoj energiji i inspiraciji. Radujem se primjeni ovog znanja i povezivanju sa svima koji dijele našu viziju za bolji svijet,“ rekla je Dijana Pejić.