Učinimo sve da prosvjetni radnici imaju onaj ugled u društvu koji im pripada

Genesis Projekt u saradnji sa profesorima Filozofskog fakultetom Univeziteta u Banja Luci prof. dr Ivanom Zečević i prof. dr Slavicom Tutnjević, Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Bihaću prof. dr Šejlom Bjelopoljak, Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru prof. dr Ivonom Čarapinom Zovko nastavlja svoje aktivnosti na realizaciji treninga za pedagoge i psihologe u okviru projekta „Učitelji uče djecu dušom“.

Drugi dvodnevni trening za pedagoge i psihologe održaće se u hotelu Opal Art u Bihaću 5. i  6. decembra za pedagoge i psihologe iz Unsko-Sanskog kantona i Kantona 10.

Dragi pedagozi i psiholozi očekujemo vas sa željom da zajdno podržimo i ohrabrimo naše nastavnike da i dalje svoje učenike uče dušom i da uživaju u tome.

Učinimo sve da prosvjetni radnici imaju onaj ugled u društvu koji im pripada i podižimo svijest o tome da su oni graditelji budućnosti.

Ova aktivnost se sprovodi u sklopu projekta “Jačanje socijalne i zdravstvene zaštite kao odgovor na pandemiju COVID-19 u Bosni i Hercegovini” kojeg UNICEF BiH implementira uz podršku USAID BiH.